Johan Bülow2018-05-18T07:32:30+00:00

Stort sortiment

af kvalitetsprodukter

Johan Bülow

NYHED: Bærries – naturens nye skjulte skatte

BÆRRIES er et helt nyt ord, som er godt at smage på. BÆRRIES er en lille, forfinet bid natur. Med BÆRRIES har vi fundet frem til en særlig sommerlig smag, hvor bærrenes syrlighed og friskhed går i symbiose med sød chokolade og lakrids lavet med tålmodig opmærksomhed og dedikation. Værsgo. Find, pluk og smag dine nye yndlingsbær, BÆRRIES.

Besøg Johan Bülows hjemmeside

Kan man elske lakrids?

Lakrids by Johan Bülow kom til verden i Svaneke på Bornholm i det herrens år 2007. Og efter at receptionens festtaler var forstummet og pressen taget hjem, var det lakridselskernes tur – og det lille lakridskogeri på Glastorvet i Svaneke blev stormet.

Fire timer senere var hylderne tomme. Der var dømt overarbejde den sommer – både for os og for vores lille 10 kg lakridsgryde. Vores idé om at lave håndlavet lakrids som delikatesse slog an. Stort. Vores fokus på de bedste råvarer og fraværet af mærkelige tilsætningsstoffer var rigtig – og verdenen fik sin første, håndrullede gourmet lakrids.

Uden hjælp fra ’verdens sødeste mand fra Australien’ var vi nok aldrig kommet igang så hurtigt, selv om vi havde knoklet benhårdt og dedikeret 12-16 timer i døgnet. I lang tid. Tak.